top of page
  • Writer's pictureTanja Pesonen

Peppuseksi, anaaliseksi, kakkoseen

Päivitetty: 11. elok. 2023

Peppuseksi, anaaliseksi, paneminen kakkoseen - tuo ihastuttavan kauhistuttava asia, joka jakaa ihmisten mielenkiinnon hyvinkin vahvasti.


Oletko koskaan kokeillut, oletko oikeasti antanut sille mahdollisuutta? Jos vastaat ”en”, niin

lukaisepa tarkemmin jatkoa.


Miksi sinne peräaukkoon sitten pitäisi mennä sörkkimään ja mitä siitä saa?

Peräaukon ja välilihan (alue ulkoisten genitaalien ja peräaukon välillä) alueella on paljon hermoja, jonka takia sen tuntoaistimukset ovat aivan omaa luokkaansa. Iho on hyvin tuntoherkkää ja alueelta lähtee paljon hermopäätteitä. Kokeile miltä tuntuu sively, kevyt puhallus tai kielen kosketus välilihan tai peräaukon alueella. 


Jos haluat edetä tästä eteenpäin, next levelille, niin muista, että hitaudella ja liukkaudella päästään parhaaseen loppu tulokseen. Peräaukon alueella ei ole luontaista kosteutta, joten aina täytyy käyttää liukuvoidetta ja lisätä sitä tarvittaessa, siis paljon ja usein. Silikoninen liukkari pitää luistoa tässä tapauksessa paremmin kuin vesipohjainen.


Peniksellisillä peräaukon kautta saa hyväiltyä eturauhasta, joka itsessään voi saada aikaa orgasmin. Joillekin se tuo pakotuksen tunteen, joku ei osaa oikein kertoa mitä se on. Tuntemus on aina yksilöllinen. Eturauhasen voit tuntea Peräaukon sisältä koukistaessasi sormea vatsan puolelle päin. Se on kiinteä kananmunamainen osa muutaman sentin päässä sisäpuolella. 


Pimpillisillä esimerkiksi anustapin käyttäminen tuo täytettä perinteiseen emätinyhdyntään.

Genitaalialue on yksinkertaisesti täynnä tavaraa. Täyttymisen lisäksi, peräaukon tuntoaistit tuovat lisäkipinää ja voi antaa aivan uudenlaisen orgasmin.


Peräaukon venyttäminen tuo uusia fiiliksiä. Tässä vaiheessa muistetaan se hitaus ja rauhallisuus. Lähde liikkeelle painamalla sormea peräaukkoa vasten ja muista lyhyet kynnet! Tee vain painetta, anna toisen tottua. Lisää sitten painetta ja anna esimerkiksi pikku sormen tai pienen anaalitapin pään tai Gläs lasisauvan, luiskahtaa sisälle. Anna olla ja anna toisen tottua, hengitellä ja rentoutua. Muista liukkari.  Rauhallisuus ja asteittain eteneminen on tärkeää.


Peräaukon kanava on noin kolmensentin pituinen (ja siellä ei sitä kakkaa ole, se on vasta sitten suolistossa pidemmällä) jonka uloimmassa osassa on tahdonalainen rengaslihas. Eli tähän osaan voit itse vaikuttaa, supistaa tai rentouttaa. Sisempää osaa taas ympäröi tahdosta riippumaton lihas, jonka aukeamiseen vaikuttavat pitkälti tunteet. Pelko, jännitys ja ahdistus lisäävät voimakkaasti sen supistumista ja aiheuttaa sen myötä kipua. Eli rauhassa pienesti kerrallaan sisään ja odota että toinen mukautuu ja rentoutuu. Reiän omistaja määrää tässä tahdin eikä se, joka sinne tunkeutuu. Muista kysyä ja seurata toisen oloa. Alkuun pikkusormen pää peräaukolla voi olla vallan riittävä juttu ja joku toinen kerta voitte sitten edetä pidemmälle. Joskus krapulassa on helpointa harrastaa ekoja kertoja peppuseksiä, kun silloin on luonnostaan rennompi. Tämä ei ole kuitenkaan ohje, vihjaus tai syy ottaa kännejä. 


Monille riittää, että peräaukossa on jotain, se ei siis välttämättä vaadi ns. panoliikettä, edestakaista hinkkaamista nautinnon saavuttamiseksi. Eli esimerkiksi anustappi paikallaan on vallan hyvä. Joku taas tykkää, että mukana on liike, jolloin ihan paneminen tai vaikka dildottaminen peräaukkoon on toimivampaa. Vain kokeilemalla tiedät ja toisaalta tänään toinen asia voi tuntua hyvältä ja huomenna toinen.


Jos haluat tuoda kumppanillesi tai itsellesi lisäkiksejä niin nappaa anustappi pois juuri sillä hetkellä, kun toinen on orgasmin huipulla. Ellet poista sitä siellä huipulla niin odota rauhassa ja rentoudu. Poista esine rauhassa, lisää vaikka liukkaria ja toimi hitaasti. Ei ole sittenkään kiire minnekään. Pepun alueella toimiessa kaikki nopea ja äkillinen toiminta luo turhaa kipua.

Jos sitä kakkaa on sitten tarttunut anustappiin tai dildoon niin ei se haitaksi ole, se on puhdas luonnon tuote. Voit huoltaa ja pestä tuotteet käyttämällä esimerkiski System jo refresh - puhdistusainetta.


Halutessasi, voit tehdä ennen peppuseksiä käsisuihkulla varovaisen pienen suolihuuhtelun. Paina käsisuihkun pää peräaukolle ja sopivalla paineella laske vettä sisällesi vähän. Tunnet täyttymisen tunteen. Supista vähän aikaa ja rentouta ja laske vesi pois. Opit aika nopsaan mikä on hyvä paine ja määrä. Voit toistaa pari kertaa. Muista kehon lämpöinen vesi ja varovaisuus. Myös peräruiskeita voi käyttää, mutta välttämätöntä se ei ole. 


Kaikki mainitut tuotteet löydät Amorin.fi sivuilta


Peppuilemisiin,

Tanja


ps. voit jakaa omat parhaat vinkkisi kommenttikenttään.


Olen yksi Amorin asiantuntijoista ja alkuperäinen postaus löytyy Amorin sivuilta tästä klikkaamalla

769 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page