top of page
Orange Autumn Watercolour Collection Instagram Post (3).jpg

Rentoutusvalmennus

Rentoutumisella on monia terveyshyötyjä. Rentoutuessa muun muassa verenpaineesi laskee, stressitasosi lievittyy ja lihasjännityksesi laukeavat. Rentoutumisen avulla voit vapauttaa ja lievittää hankalia tunteitasi, kuten levottomuutta, pelkoa tai ahdistusta, jotka aiheuttavat kehoosi jännitystiloja. Rentoutuneena oivallat, mitä kaipaat ja tarvitset elämääsi, mistä sinun on aika luopua ja päästää irti. 

Rentoutusvalmennus menetelmänä perustuu siihen, että alitajuntamme työstää asioita, joita tietoinen mielemme ei aina tuo ilmi.  Ensimmäisellä tapaamiskerralla käymme yhdessä läpi tilanteesi alkukartoituksen avulla. Sen jälkeen luomme tavoitetilan ja teemme rentoutusprosessin, joka sisältää muun muassa keho- ja suggestiorentoutusta. Näiden avulla syvennämme ajatusta uudesta toimintamallista tai haemme sinulle ratkaisuja mieltäsi vaivaaviin ongelmiin.

Rentoutusvalmennuksella voit saada apua muun muassa tupakasta vieroittumiseen, unihäiriöihin, elämänhallintaan, painonhallintaan, esiintymisjännitykseen, pelkotiloihin. 

Rentoutusvalmennuksen hinta on 50 e / kerta. Tapaamiskertoja on yleensä 2-3, joskus useampiakin. Ensimmäisen tapaamiskerran pituus on 60-90 min ja jatkokerrat 45 min. Rentoutusvalmennusta teen vain yksilökäynteinä.

Vastaanottoni sijaitsee Joensuussa, mahdollisuus myös etävastaanottoon. 

Smiling Young Woman
Maura

Tanja huomioi erinomaisesti minun tarpeet rentoutukselle. Rentoutusharjoitukset auttoivat stressaavassa tilanteessa, sain muun muassa nukuttua paremmin. 

 

Tapaamiset onnistuivat myös etänä, mikä oli hienoa.

 

Opin uusia rentoutusharjoituksia ja löysin itselleni parhaiten toimivat ratkaisut, jotka ovat edelleen käytössä.

Asiakaskokemus

Food and Flower

Vuosi sitten koronakeväänä käsi hakeutui iltaisin lauantaipussille vähän turhankin usein, ja lopulta joka päivästä tuli karkkipäivä. Halusin päästä irti liiallisesta herkuttelusta ja löytää toisen tavan rentoutua rankkojen päivien päätteeksi. Tähän tuli avuksi Tanjan juuri minulle räätälöimä mielikuvaharjoitus. 

 

Kävimme aluksi läpi henkilökohtaisen elämäntilanteeni, haasteeni ja toiveeni. Sen pohjalta Tanja teki yksilöidyn rentoutumisharjoituksen ja sain nauhoitteen suoraan puhelimeeni. Loppu olikin helppoa: rauhallinen hetki, mukava paikka ja napit korviin! Toki karkkikatkaisu vaati itseltäkin päättäväisyyttä, mutta aivotreeni helpottui Tanjan sanat korvissa kaikuen.

 

Suosittelen Tanjaa lämpimästi avuksi ongelmanratkaisuun tai valmentamaan rentoutuksessa.

Teija

Asiakaskokemus

Window Plants

Kaikki alkoi siitä, kun sain lääkäriltä lähetteen selän magneettitutkimukseen. Reippaasti varasin ensimmäisen mahdollisen ajan ja olin iloisin mielin. En tuntenut mitään ahdistusta tai pelkoa tutkimusta kohtaan. Kaikki muuttui kuitenkin heti, kun menin tutkimuspöydälle ja se liukui magneettiputken sisälle. 

Kamala ahdistus, ahtaanpaikan kammo, pulssin nouseminen ja kauhu, josta oli pakko päästä nopeasti pois. Harmitus oli suuri, kun en pystynyt putkessa olemaan, koska muutenhan ei myöskään tutkimuksen päässeet etenemään.

Tanjan ehdotuksesta kokeilimme rentoutusta. Kolme päivää ennen uutta tutkimusta tehtiin vajaan tunnin mittainen rentoutus. Otimme ankkuroitumistaktiikan minulle, eli sovimme, että kun ahdistus milloin tahansa, missä tahansa tulee niin puristan vain käteni nyrkkiin ja mietin niitä ihania tuttuja ja turvallisia asioita, joita olin ennalta miettinyt yhdessä Tanjan kanssa. Itselläni oli ihana Vietnamin aurinkoranta-loma edelliseltä vuodelta, josta hain lämpöä, tuoksuja ja meren kohinaa. Turvallisuutta hain lapsuuden jouluista, jolloin olin perheeni kanssa ukin ja mummon luona - aina samalla tavalla turvassa ja ihanassa joulun tunnelmassa. Ylpeyttä onnistumisesta hain vauvan synnytyksestä, jonka olin synnyttänyt ilman mitään puudutteita. Aivan mahtava tunne ja palkinto!

Tutkimuspäivä koitti ja olin valmis tutkimukseen. Tiesin tutkimuksen kestävän n 15-20min. Hoitajan kanssa sovimme ennalta, että ensimmäisen kuvasarjan jälkeen hän ottaisi minut pois putkesta ja sitten vasta aloitettaisiin seuraava sarja. Tämäkin kyllä helpotti. Mutta käden puristaminen nyrkkiin ja ajatusten saaminen turvallisiin ja hyviin muistoihin, pois tilanteesta, auttoi eniten. 

Heidi

Asiakaskokemus

bottom of page