top of page
  • Writer's pictureTanja Pesonen

Seksilelut

Päivitetty: 11. elok. 2023


Jonkun kerran olen Amorin opaalia pitäessäni (eli puhutaan seksuaalisuudesta, nautinnosta ja seksileluista) epäilyn siitä, että jos ostetaan seksileluja niin sen jälkeen puolisoa ei enää tarvita. Voi kuinka epätietoisia osa ihmisistä onkaan. Ensinnäkään lelut / tavarat eivät voi koskaan korvata toista ihmistä. Toiseksi lelut ovat täydentävää, niillä haetaan nautintoa itselle ja toiselle. Lelut eivät mitenkään vähennä toisen arvoa, päinvastoin.


Jos tunnistat itsessäsi tällaisen ajatuksen, mustasukkaisuuden seksileluja kohtaan, niin mieti asiaa tarkemmin. Mistä se juontaa juurensa. Löytyykö sille oikeasti perustetta? Miten se vähentää sinun kykyäsi rakastajana jos tuotat toiselle nautintoa kaikin mahdollisin keinoin? Sillä todella harvassa ovat ne ketkä voivat saada esim orgasmin vain perinteisen yhdynnän aikana. Suurin osa naisista tarvitsee orgasmiin muitakin ärsykkeitä. Joten unohdetaan se että lelut veisivät sinun miehisyytesi ja kykysi rakastajana.


Seksileluja on monenlaisia. Materiaalit vaihtelevat korkealaatuisesta silikonista jellyyn. On ladattavia ja on pattereilla toimivia tai sitten ihan käsivoimin käytettäviä. On ulkoisesti ja sisäisesti käytettäviä. On erikokoisia, pienen pieniä tai kyynärvarren kokoisia. On yksin käytettäviä tai yhdessä käytettäviä. On erilaisia värejä ja muotoja. Saa värisemään jopa omien asetusten mukaan. Seksilelumaailma on äärettömän suuri ja mielenkiintoinen. Toki sen moninaisuus saa helposti ähkyn ja hutiostosten määrä kasvaa.


Pääset tutustumaan seksileluihin seksiliikkeissä, joita löytyy suomessakin useimmista isoista kaupungeista tai esim vastaanotollani tai järjestämällä Amorin Opaali illanvieton. Näistä tarkemmin nettisivuillani.

52 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page