top of page
Orange Autumn Watercolour Collection Instagram Post (2).jpg

Seksuaalineuvonta

Seksuaalineuvonta on tiedon jakamista ja ohjausta seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvistä asioista. Käymme läpi sinua askarruttavia asioita seksin ja seksuaalisuuden saralta ja mietimme yhdessä keinoja selvitä eteenpäin.

Paljon käsiteltyjä aiheita ovat muun muassa halujen eriparisuus, erilaiset seksuaalisuuden suuntautumiset ja niiden aiheuttamat paineet, yhdyntäkivut, orgasmivaikeudet, erektio- ja siemensyöksyvaikeudet sekä iän tuomat muutokset seksuaalisessa kanssakäymisessä.

Ensimmäisellä tapaamiskerralla teemme alkukartoituksen. Sen ja kertomiesi asioiden pohjalta suunnittelemme yhdessä seuraavat käyntikerrat. Käyntien välille saatat saada kotitehtäviksi erilaisia harjoitteita.

Opiskelen seksuaaliterapeutiksi, valmistun tämän vuoden lopullla. Opiskelujen ajan tapaamiset ovat neuvonnan hinnalla, uusi hinnasto tulee voimaan 1/2025.

Seksuaalineuvonnan hinta on 50 e / kerta, ja parikäynti 80 e / kerta. Tapaamisia on keskimäärin 2-5 kertaa. Yhden tapaamisen kesto on 45 min. Vastaanotolle voit tulla yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. 

Vastaanottoni sijaitsee Joensuussa, mahdollisuus myös etävastaanottoon.

leo-manjarrez--vygi0Cvz_c-unsplash.jpg

Kävin Tanjan luona seksuaalineuvonnassa ja tunnelma oli lämmin ja välitön. Kaikesta oli helppo puhua ja ilmapiiri oli hyväksyvä. Tanja antoi kotiläksyjä jotka haastoivat minua sopivasti ja löysyttivät omia solmujani pienin askelin kerta kerralta. Ei ollut aihetta josta en Tanjalle olisi voinut puhua. 

Kiitos!!

Nainen 40v

Asiakaspalaute

bottom of page