Petals-Rose-Red-Texture.jpg

Amorin Mielihyväkutsut

Voit varata kauttani esittelyn Amorin Mielihyväkutsuille Joensuun / Pohjois-Karjalan seudulle. Amorin Mielihyväkutsuilla esiteltäviä tuotteita ovat muun muassa erilaiset seksivälineet, niin naisille kuin miehillekin, liukuvoiteet ja hierontaöljyt. Seksuaaliterveyteen liittyviä tuotteita edustavat muun muassa lantionpohjalihasten treenaamiseen erilaiset geishakuulat.

Mielihyväkutsuilla sinulla on mahdollisuus tutustua erilaisiin seksivälineisiin ja muihin tuotteisiin turvallisessa ympäristössä ja saat konkreettisesti nähdä, kuulla, tunnustella, tuoksutella ja jopa maistella eri tuotteita. 

Amorin kutsuilla ei ole ostopakkoa, mutta mikä olisikaan parempi tilaisuus hankkia hieman mielihyvää itsenäisiin tai yhteisiin hetkiin… Tilaaminen käy helposti ja turvallisesti. Täytät vain tilauslomakkeen ja valitset mieleisesi maksutavan. Amor toimittaa tilauksen huomaamattomasti ja yksityisyyttäsi kunnioittaen. 

Kotiesittelymme hinta on 50€. Palkkio kattaa esittelyn edustajiemme toimipaikkakunnalla, henkilökohtaisen palvelun sekä ilmaisen toimituksen kutsuilla tilatuille tuotteille (kutsujen järjestäjän osoitteeseen).

AMOR LOGO 2018.jpg