top of page
Orange Autumn Watercolour Collection Instagram Post (4).jpg

Amorin Opaali

Amorin Opaalin kautta sinulla on mahdollisuus tutustua seksuaalisuuden, nautinnon ja seksilelujen upeaan maailmaan. Voit varata kauttani esittelyn Amorin Opaali - hetki seksuaalisuudelle konseptiin Joensuun / Pohjois-Karjalan seudulle.

Amorin Opaali tarjoaa mahdollisuuden kuulla, millä tavalla pystyt nauttimaan vapaammin omasta seksuaalisuudestasi, miten uskaltaudut rohkeasti heittäytymään nautinnon vietäväksi ja millä kaikin tavoin sinulla on mahdollisuus kehittyä seksissä ja saada oma seksuaalisuus näkyvämmäksi.

Amorin Opaalin hinta on 150€. Hinta sisältää yhdet postikulut mahdollisille tilauksillenne ja minun matkakulut silloin, kun tapahtuma sijaitsee 50 kilometrin säteellä Joensuusta. Jos kilometrimäärä ylittyy, hintaan lisätään kilometrikorvaus 0,53€/km. Ilmoitan mahdollisista ylimääräisistä kilometreistä heti tarjouksen yhteydessä ennen Opaalin vahvistamista. Ei piilokuluja, ei ostopakkoa. Ainoastaan mahdollisuus tutustua seksuaalisuuden, nautinnon ja seksilelujen upeaan maailmaan. Varaa nyt nämä ihanat, ei niin perinteiset seksilelukutsut!

bottom of page