top of page

Itsepuolustusilta
Naisille

Itsepuolustusilta naisille to 16.11.23 klo 17-20

Illan aikana opimme yleisimpiä toimintamalleja uhka- ja väkivaltatilanteisiin. Käsittelemme mm. hätävarjelua, oman kehon ja äänen käyttöä sekä harjoittelemme erilaisia otteita ja miten toimia uhkatilanteessa. Käymme läpi erilaisia tilanteita teoriassa sekä käytännössä, joten varaa siis mukaan joustavat vaatteet. 

Kurssi on tarkoitettu yli 15-vuotiaille naisille ja voit osallistua joko yksin tai ystävän kanssa. Mukaan mahtuu 20 ensiksi ilmoittautunutta. Osallistuminen ei vaadi aiempaa harjoittelutaustaa eikä ole fyysisesti erityisen vaativaa.

Koulutuksen hinta on 30e, maksun voi suorittaa paikanpäällä käteisellä tai korttimaksulla.

Sitovat ilmoittautumiset viimestään 12.11.23 mennessä. Koulutuspaikkana toimii Joensuun Steinerkoulu, Kaislakatu 8d, Joensuu.

Noudatamme turvallisen tilan periaatteita.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii ITF Taekwon-Don maajoukkueen jäsen Janita Lehti. Janita on 28-vuotias peruskoulunopettaja ja muusikko. Hän harrastaa aktiivisesti kamppailulajeja ja hänellä on ITF Taekwon-Don mustavyö (I-Dan). Janita voitti SM kultaa 2023, ja hän on kaksinkertainen EM pronssimitalisti. Taustalta löytyy myös nyrkkeilyä, Taijitsua ja potkunyrkkkeilyä. Opettaminen niin työssä kuin harrastaessa ovat Janitan sydäntä lähellä. 

received_577432791134235.jpeg

Ilmoittautuminen

Kiitos ilmoittautumisestasi

bottom of page