top of page
Kopio valokuvaus tapahtuma (1).jpg

NAISEN SENSUURI

Naisen Sensuuri 26-28.4.24

Naisen Sensuuri pureutuu naisellisuuteen, seksuaalisuuteen sekä itseilmaisuun herkästi, mutta rohkeasti ja rajoja venyttäen.

Naisia on vaiennettu ja alistettu vuosituhansia, joten ei ihme, että kysymys miten voin miellyttää toisia nousee esiin useammin kuin ajatus siitä; mistä minä pidän ja mitä minä naisena haluan. Tätä asetelmaa horjuttamaan on luotu Naisen Sensuuri.

Naisen Sensuuri koostuu keskusteluista, valokuvauksesta, tanssista, hemmottelu- hoidoista, saunomisesta, heittäytymisestä ja ennenkaikkea ilosta, nautinnosta ja vapaudesta. Tavasta löytää oma naisellisuus ja seksuaalisuus.

Kouluttajat

Tanja: Seksuaalisuus ja sen teemat ovat kiehtoneet minua jo nuoruudesta, mutta vasta nyt keski-iän kynnyksellä olen kouluttautunut seksologiksi. Ja nyt olen löytänyt sen mitä haluan isona tehdä, auttaa ja tukea toisia oman seksuaalisen polun kulkemisessa, koska se ei ole koskaan valmis. 

Minusta sanottua: "Ihanaa oli käydä sun luona, oli helppo puhua ja olo oli ihanan keveä ja helpottunut keskustelun jälkeen." 

Rosa: Tarjoilen voimaannuttavan elämyksen, jossa voit kokea itsesi upeaksi sensuellin boudoirkuvauksen kautta. Matalan kynnyksen valokuvauksessa tulet paikalle sellaisena kuin olet, opastan sinua ammattitaidolla alusta loppuun saakka taltioiden sinut kauniiksi kuviksi.

Minusta sanottua: "Oot todella lämminhenkinen ja niin kannustava. Saa rauhassa katsoa asennot kohdilleen ja sulle voi matalalla kynnyksellä ilmoittaa omat epävarmuuskohdat jotka huomioidaan kuvaustilanteessa, ilman että joutuisi häpeämään sen enempää. Voi luottaa että osaat ohjata asennot edukseen vaikka tuntuisi pöljältä. Kuvat saadessa fiilis, että tuossako minä ihan oikeasti olen. Kuvausten jälkeen olo niin voimaannuttava ja antaa itseluottamusta kiireisen arjen keskelle. Hyvä nähdä itseään välillä uusin silmin"

Janette: Ohjaan kehopositiivisia matalan kynnyksen XXL-Dance-tanssitunteja ja nyt vedetään yhdessä setti XXL-Dance for Everybody -teemalla. Mun tunneilla otetaan tanssista irti parhaat puolet – ilo, fiilis, nautinto - ja annetaan mennä turhia stressaamatta! Ohjaajana otan kaikki huomioon ja luon tasavertaisen ja lämpimän fiiliksen ryhmään. Tanssin pyörteissä lämmin tulee taatusti!

Minusta sanottua”Innostavan ohjaajan johdolla on helppo heittäytyä tanssin pyörteisiin. Liikkeet ovat helppoja ja mahdollistavat myös itseilmaisua. Tunti vetristää niin kehoa kuin mieltä.”

 

Kopio valokuvaus tapahtuma (1).jpg
IMG_0057.jpeg
WhatsApp Image 2024-02-29 at 13.58.09.jpeg
IMG_20240301_183530_277.jpg

Naisen Sensuuri on tarkoitettu aikuisille naisille ja voit osallistua joko yksin tai ystävän kanssa. Mukaan mahtuu 25 ensiksi ilmoittautunutta, minimi osallistujamäärä on 10. Osallistuminen ei vaadi liikunnallista tai taiteellista taustaa, eikä ole fyysisesti vaativaa. Janette osaa taikoa esiin ihmeellisen hyvältä tuntuvaa tanssiliikettä, myös rytmitajuttoman tanssijan kehoon. Varaathan Tanssiin joustavat ja mukavat vaatteet. Myöskään valokuvattavana olosta ei tarvitse olla kokemusta; Rosa ohjaa ja opastaa asennoissa ja ilmeissä. Otathan mukaan sellaiset vaatteet ja asusteet, joissa tahdot sinua kuvattavan. Kuvausrekvisiittaa löytyy myös paikanpäältä.

Viikonlopun hinta (pe klo 18- su klo n.12) on 199e. Hinta sisältää majoituksen täysihoidolla jaetuissa huoneissa, luennot, valokuvauksen (kolme editoitua kuvaa jälkikäteeen) sekä tanssityöpajan. Ilman yöpymistä ja aamupalaa

hinta on 129e.

Lisäksi lauantaina, jolloin on valokuvausta, on mahdollista ostaa lisäpalveluina

yhteistyökummpaneidemme tarjoamia palveluita. Huom. Ennakkovaraus!

Riikka ja Suvi HyvänOlon Myllystä tekevät näyttäviä pikameikkejä ja

-kampauksia toiveidesi mukaan. Hinta 15-25e/palvelu.

Päivi PS. voikaa hyvin yrityksestä tekee niska-hartia seudun hierontaa, intialaista päähierontaa sekä

akupunktiota. Hoidot ovat rentouttavia, kehoa ja mieltä helliviä. Hinta 29e/palvelu (30min).
•    Niska-hartiaseudun hieronta lievittää lihasjännitystä, parantaa verenkiertoa ja voi helpottaa stressiä. 
•    Intialainen päähieronta rentouttaa päänahan lihaksia, vähentää stressiä ja edistää hyvinvointia.
•    Yksittäinen lyhyt akupunktio on yleishoito, joka soveltuu hyvin, jos haluat esim. kokeilla akupunktiota ensimmäistä kertaa.

 

Mira P&M parturi-kampaamo ja hierontapalveluista tekee tapahtumassa rentouttavia pikajalkahoitoja.

Kylpy, kuorinta ja hieronta tehostaa verenkiertoa, virkistää väsyneitä jalkoja ja rentouttaa niin kehoa

kuin mieltä. Tervetuloa palveltavaksi! Hinta 25e/25min. 

 

Lisäksi paikalla on ihanien Evelace alusasujen esittelijä MaijaAlusvaatteet merkitsevät paljon, sillä ne vaikuttavat hyvinvointiin ja auttavat myös päällysvaatteesi istuvuuteen. Toisin sanoen kaikin puolin sinun oloosi ja mieleesi. Voit sovittaa miellyttävästi ja rauhassa erimallisia alusasuja laajasta mallistostamme myyjämme ammattitaitoisella opastuksella. Evelacen alusasumallisto on Suomen laajin ja monipuolisin, josta löydät runsaasti kokoja, värejä ja malleja. Kuppikoot mm. AA – N.

Tapahtuma on Kontiolahdella Motelli Kontiossa, jossa pääsemme nauttimaan myös kodan tunnelmasta (varaathan kotaan sopivat vaatteet, jotka eivät säikähdä savun tuoksua) sekä saunomaan joka ilta. Tilaisuus laskutetaan ennen tapahtumaa, lisäpalvelut /-hoidot maksetaan paikanpäällä.

Sitovat ilmoittautumiset viimestään 8.4.24 mennessä. 

Noudatamme turvallisen tilan periaatteita. Oikeus muutoksiin pidätetään. 

WhatsApp Image 2024-03-02 at 22.02.11.jpeg
WhatsApp Image 2024-03-02 at 18.16.31.jpeg
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.29.08.jpeg

Ilmoittautuminen

Kiitos ilmoittautumisestasi

bottom of page